Sponsorer - topp
5. april 2025284 dager igjen

Lørdag 14.oktober skal vi arrangere rulleskirenn på Hovden. Arrangør er Hovden Sportsklubb sammen med Hovdentour og Hovden Skigymnas. De ulike distansene kan dere se i innbydelsen. Men vi bruker ca samme distanser som blir brukt på vinteren. 

På denne siden blir det lagt ut informasjon om rulle skirenn på Hovden.

Siden Rulleskirennet 14.oktober ble avlyst får alle deltakere refundert sin start avgift. Overføringen er gjort men hver enkelt må inn på Buypass for å iverksette overføringen. Trykk her for linken

Overføringen vil ta 3-5 virkedager. 

09:20 lørdag 14.oktober. Rulleskirenn er Avlyst grunnet snø. Info angående betalte start kontigenter kommer vi med info senere.  Så velkommen tilbake lørdag 9. desember når det er Hovdenrennet????

Startliste Rulleskirenn 14.okt Hovden

Live Resultater her

På startlisten er der noen ganger stor tidsdiferanse mellom de ulike klassene. Dette er fordi det er ulike løyper som blir brukt. Vi presiserer at det kan være mange minutt pauser mellom klasser men at startnummer går fortløpende. 

Lørdag 14.oktober arrangerer vi på Hovden rulleskirenn. Hovden Sportsklubb sammen med Hovdentour og Hovden Skigymnas er arrangører. Rennet blir arrangert i rulleskiløypa på langrennsarenaen på Hovden. Alle løpere under 15 år bruker den lette delen av løypa men de som er 15 år og eldre bruker 1 eller 2 av de "bratte" bakkene som er i løypa. 

Første start er klokka 11:00 og vi starter med de som er 16 år og eldre. Så blir de som er 15 år og yngre som starter etterpå. De vil bli noen opphold slik at vi har færrest mulig med deltakerer er i løypa.  

Det er ikke utlåne ski men vi bruker 2`er hjul. Helst Swenor eller IDT.

Påmelding her


Beskrivelse av løyper med kart


Innbydelse med løypelengder


Det er alltid litt usikkert hva slags klasse en skal melde seg på i. Regelen er at en går i en klasse over enn det som var i fjor. For dere som ikke har konkurrert så mye før har vi skrevet hva slags år du er født i og hva slags klasse du melder deg på i. Er du f.eks født i 2015 melder du deg på i 9 års klassen.

Start nummer kan hentes inne i stadionbygget ved langrennsarenaen fra klokka 10:30

Etter klokka 10:55 er det kun deltakere som kan gå på rulleski i løypa.

Det er 100%  premiering for alle under 16 år. Fra 16 år og oppover er det premier til topp 3 i hver klasse.

Det er garderobe muligheter i 1 etasje på stadionbygget.

Parkering koster 50 kr og betales på følgende Vipps nummer 133533

Distanser og alder. Ny sesong har startet så se godt på årstallet født som hører til alderen.( Bruker du mobil må du se tabell i innbydelsen) 

 


[Tilbake]
Generalsponsor
Hovedsponsorer
Sponsorer
Støttespillere
SAMARBEIDSPARTNERE