Sponsorer - topp
5. april 2025284 dager igjen

Vi kårer Sørlandets sprekeste bedrifter. Hvem får flest påmeldte til HovdenTour 25.mars 2023

I 2019 var det igjen Gumpen Auto Vest som klatret øverst på pallen med 94 spreke deltakere på startstreken. Hvem tar utfordringen i 2024?

Deltakelsen er enkel: send en e-post til roar@hovdentour.no med firmanavn og antall ansatte i bedriften. Etterhvert som deltakere fra deres bedrift melder seg på må de registrere firmanavn i felt for Klubb/ Bedrift/ Sponsor.


Vinnere blir kåret på HovdenTour 16. mars 2024, og får diplom i tillegg til hederlig omtale og synliggjøring i ulike medier :)
Det vil i år være sportsmesse slik som tidligere år. Her er det åpent fra 14:00 - 21:00 på fredag og fra 09:00 - 16:00 på lørdag. Det er Intersport Evje som har sportsmess og her vil være mange gode tilbud.
Rennkontoret vil være på Hovden grendehus på fredag og lørdag .

Åpningstider for rennkontor vil være fra 14:00-21:30 fredag 24.mars. Lørdag 25.mars er rennkontoret åpent fra 08:45-16:30. Det vil være rennkontor på Hovden Grendehus like ved målgang.

Vi oppfordrer alle som bor på Hovden på renndagen om å la bilen stå ved hytta/ leiligheten. 

Det vil bli shuttle busser som kjører fra Hovden sentrum via grusbanen like ved mål og videre til start.Denne bussen er gratis og har avgang hvert 10 min ca


Det er Shuttle busser slik som tidligere fra Hovden til Start. Det er også busser som kjører etter løpet. 

Bussen starter klokka 08:00 og går helt frem til 17:00. Frem til 11:30 er det 3 busser som kjører. 

Bussen går fra Kiwi Hovden, Fjellgardane Kirke og fra toppen av Hovden Kleiva som er ved på RV 9Det er mulighet for å levere inn overtrekkstøy i tilhenger ved start. Dette legges i poser som merkes med startnummer, og transporteres til rennkontoret ved mål der det kan hentes.


Klær og annet utstyr som eventuelt blir funnet i løypa eller rundt start og mål bes om å bli levert inn til rennkontoret. Gjenglemt utstyr kan hentes søndag kl. 10:00 - 12:00. 14 dager etter rennet blir gjenglemt utstyr gitt bort til veldedig formål.


Etter målgang får alle deltakere servert saft og setesdalsuppe slik som tidligere år. Det er også mulighet for å kjøpe enkel mat i målområdet. Der er også afterski med musikk og mulighet for kjøp av drikke.


Det er morsomt med liv langs løypa, og få begrensninger for publikum. Der det er sperret for publikum vil det være markert med skilter og/ eller sperringer. Ellers oppfordrer vi publikum til å vise hensyn til deltakere i rennet, spesielt der man går i løypa mot fartsretning for rennet.


Bussen går fra Evje rutebilstasjon klokka 05:45

Byggland Busstopp ved kirka 06:15

Rysstad Busstopp 06:55

Valle Sentrum klokka 07:20

Bykle Busstopp 07:45

Sikkert mulig å stå andre steder også. Bussen har retur klkka 17:00 fra Hovden. Bli med og ha en flott busstur:)


Generalsponsor
Hovedsponsorer
Sponsorer
Støttespillere
SAMARBEIDSPARTNERE