Sponsorer - topp
16. mars 202415 dager igjen

Lørdag 19 august vil Hovdentour arrangere Hovdenuten Opp. Løpet starter i sentrum og målgang er på toppen av Hovdenuten. Dette er første gang dette løpet blir arrangert.

Vi ønsker å arrangere et løp med fellestart for de som løper i konkurranseklassen. Så skal vi også ha familieklasse/mosjonsklasse. I konkurranse klassen skal vi ha pengepremier til de raskeste. Ellers skal vi ha flott premiering til de fleste deltakere. 

Dere henter startnummer ved start. "kontoret" åpner fra klokken 10:00. 

Det er mulig å melde seg på helt frem til klokken 11:00 på løpsdagen. Dette gjelder også dere som ønsker og delta i mosjonsklassen.

Premieutdeling skjer på toppen av Hovdenuten like etter at de siste personene er kommet i mål. Ønsker dere tørre/varme klær på toppen må dere ordne dette selve.

I konkurranse klassen er det ingen påbud om og bruke ryggsekk. 

Link til Resultater Hovdenuten Opp 2022


Målgang er på fjellet Hovdenuten som ligger 1119 meter over havet. Dette fjellet er et markert fjell som er godt synlig de fleste steder på Hovden. første 1,2 km vil være løping på asfalt. Resten av løypa er på en nylaget "skjerpasti" det er ca 350 trappetrinn opp til toppen av fjellet. Arrangøren tenker at de raskeste løper på ca 16 min. Starten er på ca 770 meter over havet så det skal løpes ca 350 høydemeter. 

Konkurranse klassene er delt opp i vanlig klasser. Når det gjelder premiering så blir topp 3 premiert i klassene under.

12-15 år gutter/jenter

16-19 år gutter/jenter

20 år og oppover menn/damer

Det koster 165 kr i påmeldings avgift, pluss lisens.

På toppen er det saft og boller på til alle. De 3 raskeste i hvert kjønn får også pengepremier. 3000 , 1000 og 500 kr. Starttidspunkt er klokka 11:30

Meld dere på ved og trykke her


Mosjons klasse

Det koster 50 kr per person og delta i denne klassen. Her er ingen tidtaking men dere kan selvsagt ta tiden selv og sjekke hvor lang tid dere bruker i forhold til konkurranse klassen. Så er det en fin tur om familien ønsker en felles tur til toppen av Hovdenuten. Det er medalje, boller og saft til alle på toppen. De som deltar i denne klassen er også med i trekningen av gave premiene som er oppført under. Mosjons klassen starter mellom 10:00 - 11:30.

Meld dere på ved og trykke her

Gavepremier.

 Dette er premier som blir trukket ut blandt alle deltakere også de som stiller i mosjons klassen.

5 ulike gavekort med gratis påmelding til Hovdentour 16. mars 2024

Vi ønsker alle velkommen til Hovden og den andre utgave av Hovdenuten Opp;)


.

[Tilbake]
Generalsponsor
Hovedsponsorer
Sponsorer
Støttespillere
SAMARBEIDSPARTNERE