Sponsorer - topp
5. april 2025318 dager igjen

Lørdag 22.april kan du avlutte skisesongen  på Hovden. Da arrangerer vi årets siste skirenn med Auversvatn Rundt. Løpet er ca 18 km med start på dagsparkeringen ved Fjellstoga.

Lørdag 22.april arrangerer Hovdentour Auversvatn rundt. Dette blir et flott renn som avslutter skisesongen. Løpet er for alle og her vil det være både konkurranse klasse og trim klasse med og uten tid. Konkurranse klassen vil bli gjennomført i friteknikk. Dere som går trim klassen kan selvsagt velge om dere vil gå klassisk eller skøyte, det vil være mulighet for begge deler. Det er også mulig å kutte distansen og kun gå lille Auversvatn løypa. Her kan du gå både trim og trim med tid. Konkurranseklassen er kun den lange løypa. 

Det er mulig å melde seg på selve renndagen ved start område. 

Trykke her for påmelding

Løypekart med høydekurve 

Informasjon om løype. Start er på dagsparkering Nord. Så går man bakkene opp til Juvet. Så går man på venstre siden oppover til en møter lille Auversvatn løype, her er det saft stasjon og løypa går over til høyre siden av Auversvatn løypa. Når en går den øverste runden sklir en på nytt over Lille Auversvatn løypa og en går tilbake ned mot Hartevasstjønn siden. Fra Hartevasstjønn renner en ned til mål raskest vei. Dermed går selve løypa i et 8 tall. 

Start og mål vil være på dagparkering 3 km nord for Hovden. Her vil også rennkontoret for utdeling av startnummer og premieutdeling være. Her er det også mulighet for parkering av biler.

Start tidspunkt er klokka 10:30

Det er vanlig 1/3 dels premiering i hver klasse.

Det er pengepremier for de 3 raskeste i hvert kjønn.

1. plass 1500 kr

2. plass 1000 kr

3. plass 500 kr


Osten som tidligere var annonsert som trekkepremie er forsvunnet, så den trekkepremien er ikke lenger.

Løypa som blir brukt er den ordinære Auversvatn runden som er oppkjørt hele vinteren. Start er på ca 850 moh mens løypas høyeste punkt er oppe ved Auversvatn som er 1160 moh. Løypa er ca 18 km lang. Noen justeringer ved utgang start og inngang mål kan det bli alt etter hva slags snøforhold og føre det er.

Dette er et uformelt renn så det er bare å bli med.:)

Dette blir en flott avslutning på skisesongen 2023

Det er saftstasjon som blir passert 2 ganger i løpet.[Tilbake]
Generalsponsor
Hovedsponsorer
Sponsorer
Støttespillere
SAMARBEIDSPARTNERE