Sponsorer - topp
25. mars 202352 dager igjen

Vi kårer Sørlandets sprekeste bedrifter. Hvem får flest påmeldte til HovdenTour 25.mars 2023

I 2019 var det igjen Gumpen Auto Vest som klatret øverst på pallen med 94 spreke deltakere på startstreken. Hvem tar utfordringen i 2023?

Deltakelsen er enkel: send en e-post til roar@hovdentour.no med firmanavn og antall ansatte i bedriften. Etterhvert som deltakere fra deres bedrift melder seg på må de registrere firmanavn i felt for Klubb/ Bedrift/ Sponsor.


Vinnere blir kåret på HovdenTour 25. mars 2023, og får diplom i tillegg til hederlig omtale og synliggjøring i ulike medier :)
Det vil i år ikke være sportsmesse slik som tidligere år. Men både på fredag og lørdag er det gode tilbud på Hovden Sport i sentrum. På fredag er butikken åpen til klokka 20:00 Rennkontoret vil være på Hovden grendehus på fredag og lørdag .

Åpningstider for rennkontor vil være fra 16:00-21:30 fredag 18.mars. Lørdag 19.mars er rennkontoret åpent fra 08:45-16:30. Vil være rennkontor på Hovden Grendehus like ved målgang.

Vi oppfordrer alle som bor på Hovden på renndagen om å la bilen stå ved hytta/ leiligheten. 

Det vil bli shuttle busser som kjører fra Hovden sentrum via grusbanen like ved mål og videre til start.Denne bussen er gratis og har avgang hvert 10 min ca


Det er Shuttle busser slik som tidligere fra Hovden til Start. Det er også busser som kjører etter løpet. Kartet er litt dårlig på mobil tlf.

Oversikt kart over Shuttle busser

På kartet ser en muligheter for parkering og påstigning til bussen. Parkeringskjelleren i sentrum er i år ikke gratis.

Det er mulighet for å levere inn overtrekkstøy i tilhenger ved start. Dette legges i poser som merkes med startnummer, og transporteres til rennkontoret ved mål der det kan hentes.


Klær og annet utstyr som eventuelt blir funnet i løypa eller rundt start og mål bes om å bli levert inn til rennkontoret. Gjenglemt utstyr kan hentes søndag kl. 10:00 - 12:00. 14 dager etter rennet blir gjenglemt utstyr gitt bort til veldedig formål.


Etter målgang får alle deltakere servert saft og setesdalsuppe slik som tidligere år. Det er også mulighet for å kjøpe enkel mat i målområdet. Der er også afterski med musikk og mulighet for kjøp av drikke.


Det er morsomt med liv langs løypa, og få begrensninger for publikum. Der det er sperret for publikum vil det være markert med skilter og/ eller sperringer. Ellers oppfordrer vi publikum til å vise hensyn til deltakere i rennet, spesielt der man går i løypa mot fartsretning for rennet.


Generalsponsor
Hovedsponsorer
Sponsorer
Støttespillere
SAMARBEIDSPARTNERE