Sponsorer - topp
20. mars 202154 dager igjen

Åpningstider:

Fredag kl. 14:00 - 22:00

Lørdag kl. 07:30 - 17:00

Søndag kl. 10:00 - 12:00


Vi oppfordrer alle som bor på Hovden på renndagen om å la bilen stå ved hytta/ leiligheten. Ta turen til fots enten direkte til start eller til Hovden sentrum/ Hovden grendehus der du kan hoppe på skyttelbuss til start.

Det er mulig å parkere disse stedene:

  • Parkeringskjeller i Hovden sentrum, gratis kl. 07:00 - 19:00
  • Dagparkering sør ved innkjøring Hartevassnuten hyttefelt
  • Skøytebanen ved Hovden Badeland

Det er ingen parkeringsmuligheter ved startområdet.


Vi oppfordrer flest mulig til å ta skia fatt for å komme til start. Det er ikke mulighet for parkering ved startområdet, men åpent for av- og pålessing.

Det går skyttelbusser mellom Hovden sentrum via Hovden grendehus til start. 

Bussene vil gå kontinuerlig i tidsrommet kl. 08:30 - 11:30 og kl. 13:00 - 17:30.

Bussene går fra følgende steder

- Holdeplass i sentrum

- Grendehuset

- Nedre dagparkeringDet er mulighet for å levere inn overtrekkstøy i tilhenger ved start. Dette legges i poser som merkes med startnummer, og transporteres til rennkontoret ved mål der det kan hentes.


Det er dusjmuligheter på Hovden Grendehus.

Hovden Badeland holder åpent (billett må kjøpes).


Når du meldte deg på til HovdenTour fikk du bekreftelse per e-post der det står innloggingsinformasjon. 

Alle kan selv logge inn og endre for eksempel navn eller forventet tidsbruk. Dersom du ønsker å endre fra 22 km til 42,5 km må du betale et mellomlegg. Endrer du motsatt vei får du ikke refundert mellomlegget.

Link til påmelding

Dersom du har glemt innloggingsinformasjon kan du legge inn e-postadresse for å få tilsendt dette på ny.


Klær og annet utstyr som eventuelt blir funnet i løypa eller rundt start og mål bes om å bli levert inn til rennkontoret. Gjenglemt utstyr kan hentes søndag kl. 10:00 - 12:00. 14 dager etter rennet blir gjenglemt utstyr gitt bort til veldedig formål.


Etter målgang får alle deltakere servert saft og suppe.

Skift gjerne til varmt og tørt tøy og bli med på moroa på afterskien i målområdet/ Hovden grendehus. Velkjente Radiojam spiller, og det blir masse god mat og drikke. Servering/ afterski er åpen kl. 11:00 - 18:00.


Resultater blir fortløpende offentliggjort på nettsiden og på nettbrett på Hovden grendehus. Alle deltakere som har registrert mobilnummer ved påmelding får egen tid som sms.


Det er morsomt med liv langs løypa, og få begrensninger for publikum. Der det er sperret for publikum vil det være markert med skilter og/ eller sperringer. Ellers oppfordrer vi publikum til å vise hensyn til deltakere i rennet, spesielt der man går i løypa mot fartsretning for rennet.


Generalsponsor
Hovedsponsorer
Sponsorer
SAMARBEIDSPARTNERE