Sponsorer - topp
21. mars 202024 dager igjen

HovdenTour 2020

 

HovdenTour 21. mars. Påmeldingen starter 5. oktober

 

 

Ny trasé for 42,5 km
Under rennet i 2019 ble traséen for 42,5 km lagt om, ettersom det var lite snø rundt Auversvasseggi. Denne nye løypa fikk mange gode tilbakemeldinger. Dermed har vi besluttet at vi under rennet i 2020 bruker samme trasé som i 2019. Denne er lettere enn den opprinnelige.

Påmeldingsavgiften
Dette året vil avgiften øke 1. februar. Tidligere har det vært en økning 15. januar. Prisene er også i år noe billigere ved tidlig påmelding. Vi har for neste års HovdenTour skiftet tidtakerleverandør. I år skal vi bruke norske Eq-timing.

 

Gode samarbeidspartnere
HovdenTour er avhengig av gode sponsorer.
Asko er sammen med Kiwi og Ali Kaffe våre generalsponsorer. Gumpen Auto Vest og Sparebanken Sør er våre hovedsponsorer. 
Bykle Breiband og klesleverandøren Twenty Four er også med.
Ny hovedsponsor for 2020 er LOS og Entelios, begge selskaper i Agder Energi. LOS er hele Sørlandets strømleverandør til privatmarkedet, mens Entelios leverer til bedriftsmarkedet.
Alle sponsorer bidrar til liv og god stemning i løypa og på arenaen. 

Konkurranseklasse 22 og 42 km
I år som i fjor er det konkurranseklasse på 22 km og 42 km. De tre beste i dame- og herreklassen blir premiert med pengepremier, mens det er 1/3 premiering på resten. Pengepremiene til de tre beste er fortsatt høyere på 42 km enn på 22 km. Det blir også i år arrangert konkurranseklasse for ungdom i klassen 13-16 år på 10 km.

 

 

Teknikkurs
Utover vinteren skal HovdenTour arrangere teknikkurs for deg som vil friske opp, eller forbedre teknikken din. Disse kursene vil bli annonsert så snart datoene er klare. Kursholder er Roar Hjelmeset med flere.
For mer informasjon kan du lese på 
www.hovdentour.no

 

 

 

 

[Tilbake]
Generalsponsor
Hovedsponsorer
Sponsorer
SAMARBEIDSPARTNERE