Sponsorer - topp
20. mars 2021179 dager igjen

Dette brevet blir sendt ut til alle påmeldte til HovdenTour. Dere som er påmeldt som gruppe vil bedriften få en felles e-post. E-posten blir nok sendt ut i morgen ettersom de som styrer påmeldings systemet, ønsker å lage en mal som gjelder flere avlyste arrangement. Men her på hjemmesiden skriver vi det som gjelder.

  

Til alle påmeldte HovdenTour 2020

 Hei kjære deltaker. HovdenTour 2020 ble dessverre avlyst etter anbefalinger fra kommunelegen i Bykle og anbefalinger fra FHI. Det eneste rette var å avlyse årets HovdenTour.

Når det gjelder innbetalt startkontigent har vi i HovdenTour kommet frem til en god løsning som vi håper du som deltaker blir fornøyd med.

Du kan viderføre årets påmelding til neste års arrangement. Du har også mulighet til å endre navn på denne påmeldingen. Ønsker du ikke å benytte dette tilbudet, kan du få refundert 50 % av innbetalt startkontigent + hele lisensen.

Som arrangør har vi egentlig mulighet til å beholde 50% av innbetalt startkontigent. HovdenTour mener at videreføring av årets påmelding til neste år, er en betre løsning for begge parter.

Dato for neste års HovdenTour er enda ikke bestemt.

Dere som påmeldt kan også hente en HovdenTour lue for 2020 på turist kontoret på Hovden, luen er gratis.

Følg med på hjemmesiden www.hovdentour.no for oppdatert informasjon.

Har du spørsmål, tar du kontakt med Roar Hjelmeset på roar@hovdentour.no

 

Med vennlig hilsen

Roar Hjelmeset

Daglig leder HovdenTour

 


[Tilbake]
Generalsponsor
Hovedsponsorer
Sponsorer
SAMARBEIDSPARTNERE