Sponsorer - topp

HovdenTour 2021 er avlyst. 23.mars kom regjeringen med nye restriksjoner som gjorde sitt til at årets HovdenTour er umulig å gjennomføre.

Tirsdag 23.mars strammet regjeringen inn gjeldene Korona restriksjoner med varighet til 12.april. HovdenTour har hengt i en tynn tråd veldig lenge men en har hatt et håp om at restriksjonene kunne bli «myket» opp. Onsdag 24.mars bestemte styret for HovdenTour at det ikke er annen utvei enn å avlyse årets arrangement. 

Veldig kjedelig for oss som arrangør at vi andre år på rad må avlyse HovdenTour. Likevel stiller vi oss bak regjeringens tiltak slik at ikke vi som arrangør er med på å spre unødvendig smitte rundt oss. Vi håper det er mulig for deg som deltaker og videreføre din påmelding til 2022. Dato for neste års løp er enda ikke bestemt. Vi ber deg som deltaker om å følge med på www.hovdentour.no for nye nyheter om neste års løp. Vi presiserer at det også er mulig å gi bort ditt nummer til andre personer om du selv ikke vil bruke ditt nummer. Når påmeldingen åpner for neste års løp, vil du som påmeldt få en voucher som dere bruker ved påmelding på nytt. Denne Voucheren kan gis bort.

Vi håper på en god HovdenTour 2022

Er det spørsmål tar dere kontakt på denne e-post adressen roar@hovdentour.no eller på 95144188


Dette viruset har skapt problemer for HovdenTour også i år. [Tilbake]
Generalsponsor
Hovedsponsorer
Sponsorer
SAMARBEIDSPARTNERE