Sponsorer - topp
19. mars 2022310 dager igjen

HovdenTour 2021 er utsatt til lørdag 17.april. Dermed blir det ingen renn 20.mars som først var planlagt.

På grunn av den pågående Korona epidemien og begrensing rundt arrangement, satser vi på at det er mulig å arrangere HovdenTour lørdag 17.april.

18. januar ble det ikke lov å arrangere konkurranser i Norge. På pressekonferansen 19.februar ble det åpnet litt på konkurranser for de under 20 år. Men fortsatt er det ikke lov med idrettsarrangement for de over 20 år. Disse reglene varer frem til ca 15.mars. Dermed ser vi det som umulig å arrangere  HovdenTour 20.mars

Vi kommer ikke til og åpne noe påmelding før etter 1.April  Til dere som videreførte påmeldingen fra 2020 til 2021 vil få videreført påmeldingen til 2022 om det ikke blir renn i år. Om dere uansett velger å ikke delta i år kan dere videreføre påmeldingen til 2022.

Om retningslinjene vi har nå fortsetter et stykke uti april vil Hovdentour bli avlyst.

Vi beklager at det er en del uklarheter rundt årets arrangement. Men vi prøver så langt vi kan og få til et renn i år også om myndighetene tillater dette. Årets arrangement vil uansett bli en del begrensinger på både rundt antall deltakere og kortere distanser. Fullstendig informasjon kommer når påmeldingen åpner.

Er det spørsmål tar dere kontakt på roar@hovdentour.no eller tlf 95144188

Mvh

HovdenTour

[Tilbake]
Generalsponsor
Hovedsponsorer
Sponsorer
SAMARBEIDSPARTNERE