16. mars 2019269 dager igjen

Her finner du informasjon om starttider for HovdenTour. 

Starttidene i HovdenTour er satt for å få best mulig flyt i rennet, samtidig som vi unngår at noen kommer i mål etter at det er mørkt :) Hvilken starttid du får blir bestemt av estimert tidsbruk du oppgir.

For at dette skal fungere ber vi alle om å respektere ordningen, og oppgi mest mulig realistisk tidsbruk. Om du melder deg på en kjappere gruppe enn det som er reelt, så blir du fort upopulær ;) Nytt i 2018 er fellesstart for alle i konkurranseklassen, med oppstilling ut fra forventet tidsbruk.

Dersom dere er flere som ønsker å starte/ gå sammen, må dere altså registere dere med lik estimert tidsbruk. Klikk her for å logge deg inn og endre estimert tid. Innloggingsinformasjon for påmeldingen blei sendt ut sammen med bekreftelse av påmelding. Eventuelt kan du velge "glemt passord".

Dersom man går inn og endrer estimert tidsbruk vil starttid automatisk bli oppdatert, men det kan gå litt tid. Informasjon om starttid blir også sendt ut per sms til alle deltakere på fredag.

OBS: Det kan bli endringer i starttider oppgitt under, så vi ber alle om å forholde seg til starttider oppgitt i sms og deltakerliste.


Oppdatering fredag ettermiddag:

Starten er utsatt 1 time, så alle starter 1 time seinere enn det som står oppgitt her.

Felles = fellesstart for alle i pulje

Individuelt= start når du vil innenfor dette tidsintervallet 

[Tilbake]
Generalsponsor
Hovedsponsorer
Sponsorer
SAMARBEIDSPARTNERE